perjantai 7. lokakuuta 2016

Värien lumoissa: mehevää mustaa ja päheää pinkkiä

Vaippakakkukeisarin verkkokaupasta löytyy toinen toistaan herkullisempia vaippakakkuja upeissa eri väreissä. Välillä saan kyselyjä, että mistä ideat kakkuihin oikein tulevat. Inspiraatio lähtee yleensä jostain yksittäisestä tuotteesta tai koristeesta ja sen pohjalta lähden suunnittelemaan kakkua. Tällä kertaa esittelen kakun, jonka inspiraatio lähti kakun nauhasta, jossa oli mehevää mustaa ja päheää pinkkiä:


Ensimmäinen selkeä lisäys tähän kakkuun oli Ainun pinkki Anticolic -tuttipullo, joka on paitsi mallina omalle tyttärelleni hyväksi havaittu, myös sopi kakkuun aivan täydellisesti korostaen nauhan pinkkiä väriteemaa. Seuraava kokonaisuutta upeasti täydentävä tuote valikoitui mustavalkoisesta imetyskorusta. Imetuskorut valmistetaan suomalaisena käsityönä vaippakakkujen tapaan ja koruja tekee yhteistyökumppanimme byPinja. Tämän jälkeen päheää pinkki -teemaa vahvistaakseni valitsin Elodie Detailsin prinsessatutin. 


Mustavalkoiseen teemaa mehevöittääkseni valitsin kakkuun ihanan pehmoisen pandan. Kakkupohja rakentui kotimaiseen luottovalintaani, Muumi Baby -vaippoihin, joita kakkuun tuli yhteensä 45 kpl koossa 5-8 kg. Kakku kätkee sisäänsä paitsi ihanat Muumikuvioidut vaipat, myös 12 kpl käteviä Helmi Baby kosteuspyyhkeitä. Kakun kermaksi sopi erinomaisen täydellisesti vaaleanpunaiset Name it -harsot tekemään mehevästä mustasta ja päheästä pinkistä prinsessamaisen ihanaisen kokonaisuuden. Kakku viimeisteltiin Name it'n vaaleanpunaisilla sukilla ruusujen muodossa ja pinkillä leveällä nauhalla. 

Tämä upea luomus on ihastuttava, mehevä ja päheä lahja pienelle prinsessalle. Kakku sopii niin kimppalahjaksi baby showereihin kuin lahjaksi ristiäisiin tuoreelle tulokkaalle. Kakun nimeksi valikoitui kakkua hyvin kuvaava Pinkkimusta Prinsessa ja se löytyy verkkokaupastamme. Tässä vielä tämä ihanuus kokonaisuudessaan:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti