keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Marraskuun vaippakakku: Talven Ensilumi

Hyytävän kylmää marraskuuta kaikille! Niin se lokakuu vaihtui marraskuuksi ja ensilumi löysi tiensä Suomen notkoon. Marraskuu kuukautena toimi inspiraationa kakun värimaailmaa suunnitellessa. Harmaa syksy ja toisaalta ensilumen hopea kimallus pimenevässä yössä. Siinäpä inspiraatiota kerrakseen!

Vaippakakku Talven Ensilumi

Marraskuun vaippakakku on siis nimeltään Talven Ensilumi ja se on leivottu perinteiseen tapaan kotimaisista Muumi Baby -vaipoista. Vaippoja päällystää valkoinen lumi kerros Name it:n valkoisista harsoista ja ensilumen taikaa ripauksen kakkuun tuo hopeat koristeet. Kakusta löytyy myös vauvan tärkeitä perustarvikkeita, kuten Helmi Baby kosteuspyyhkeitä, Ainun MAM tutteja ja ihana Ainun Marimekko -kuosinen tuttipullo. Tähtiteemaan kakusta löytyy ihastuttava vauvan pipo ja kotimaisena käsityönä virkattu MadRan Neuleen tähtituttiketju. Kakun pehmoteemaan sopii täydellisesti harmaavalkoinen pupuhelistin.

Kakku on täydellinen lahja raskaana olevalle työkaverille tai ystävälle tai vaikka joululahjasi masuasukille. Vaippakkku on marraskuun ajan vain 64€ (Norm. hinta 80€).

Kakun pääset ostamaan verkkokaupastamme tästä.

Vaippakakku Talven Ensilumi
 Vaippakakku Talven Ensilumi

Vaippakakku Talven Ensilumi
Vaippakakku Talven Ensilumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti