sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Vuoden 2016 joulukakut on julkaistu

Viime vuonna joulukakut saivat suurta ihastelua osakseen ja myös kiittelyä käytännönläheisestä lahjaideasta. Jos siis mietit, että mitä porukan pienimmälle paketoisi pukin konttiin, on vaippakakku hyvä vaihtoehto. Taisipa viime vuonna mennä vaippakakku lahjaksi vielä vuokrayksiössään majailevallekin vauvelille. <3 Vuoden 2016 uunituoreet joulukakut on juuri julkaistu Vaippakakkukeisarin verkkokaupassa. 

Tänä vuonna joulukakkuihin haettiin tyylikkäitä ja leikkisiä väriyhdistelmiä joulunpunaista unohtamatta. Ihastuttavat unisex-kakkumme sopivat niin tytöille kuin pojillekin. Kakut ovat rakennettu kotimaisista Muumi Baby -vaipoista ja niitä päällystää valkoinen lumikerros Name it:n harsoista. 3-kerroksinen kakku kätkee sisäänsä 12 kpl Helmi Baby kostespyyhkeitä. Kakun kruunaa ihana pupuhelistinpehmo. 2-kerroksisessa kakussa seikkailee joulupukki jos toinenkin viihdyttämässä porukan pienintä lahjansaajaa.

Vaippakakku Joulu
 Vaippakakku Valkoinen Joulu

Tyttöjen kakkumallistossa on 2-kerroksinen, yksinkertaisen tyylikäs ja käytännöllinen kakku, jossa ripaus roosaa tyttömäisyyttä. 3-kerroksisessa kakussa on sydämellinen joulu taattu lahjan saavalle pikku prinsessalle. <3

Vaippakakku Roosa Joulu
 Vaippakakku Tonttutyttö

Poikien kakkumallistossa on lähtökohtana keskitalven yö, joka on väriltään tummansininen ja yössä loistaa lumi kauniin hopeana. Ripaus joulunpunaa toki näihinkin piti saada. Ainun tuttipullo ja sinkkivoide kotimaisten pehmoisten vaippojen kanssa on varma valinta prinssille kuin prinssille.

Vaippakakku Sininen Joulu
 Vaippakakku Tonttupoika

Mikä on Sinun Suosikkisi? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti